SD Enköpings ordförande har ordet! | Sverigedemokraterna Enköping

SD Enköpings ordförande har ordet!

Jag har fått det ärofyllda uppdraget att leda SD Enköpings styrelse det närmaste året. Det är valår och därför ligger mycket arbete framför oss Sverigedemokrater.

Jag är född i Göteborg, uppväxt på Island. Mina föräldrar kommer från Island och Sverige. Jag är därför halvsvensk och därmed halvislänning. Så kommer det att bli resten av mitt liv.

Mitt första jobb var som springpojke var på ett tryckeri i Reykjavik. När jag var 14 år sökte jag arbete som sjöman på ett rederi. I maj 1968 påbörjade jag som mässpojke på ett handelsfartyg. Jag var borta i 4 månader. Det var i början en jobbig tid för mig med någon typ av pennalism ombord. Jag hade ingenstans att vägen. Till slut upphörde förnedringen. Jag började käfta emot och gav svar på tal om någon av övriga besättningen tilltalade mig på kränkande sett som jag uppfattade det. Jag var rapp i käften och kunde med humor få de andra att skratta och sen tysta.

Under en tioårsperiod var jag sjöman av och till. År 1978 gjorde jag min sista sjötur.

Jag avslutade gymnasiet och flyttade i Uppsala i slutet på sjuttiotalet. Jag har högskoleexamen i geovetenskap från Uppsala Universitet. På åttiotalet arbetade jag med prospektering i de nordiska länderna. Har sen 1988 varit anställd som miljöinspektör i olika kommuner. Senast i Enköpings kommun. Numera består mitt arbete av IT samordning på kommunen.

Jag har sen i unga år varit intresserad av politik. På Island och i Sverige. Jag har sett Sverige ändras till det sämre på många områden sista 30 åren. Runt 2008 blev det en politisk vändpunkt för mig. Jag kom till den slutsatsen att de partier som har styrt detta land senaste 40 åren har tappat sin förmåga att styra. Dessa partier och deras politiker har glömt bort att tjäna folket som bor och betalar skatt i detta land. All makt ska utgå från folket står det i regeringsdeklarationen. De s.k. etablerade gamla partierna har blivit maktgalna. De tänker enbart på sig själva, sitt parti och EU. Det är deras tre ”älsklingar”.

Varje valår försöker dom lura svenskarna med sina floskler. Dessa partier har fördärvat detta land så till den milda grad att brottsligheten, våldtäkter, mord har ökat dramatiskt.

Det pågår ett godhetsvansinne i detta land.

Kristjan Valdimarsson